Ramazan ayının ruhani atmosferi içinde, farklı kültürel kökenlerden gelen öğrencilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan'ın getirdiği manevi birlikteliği derinden hissederek, kültürlerarası bir sofra etrafında toplanmanın verdiği hazzı yaşıyoruz. Her bir öğrencimiz, kendi ülkelerinin eşsiz lezzetlerini temsil eden yemekleri büyük bir özenle hazırlayıp, Ramazan soframızı çeşitlilik ve zenginlikle süsledi. Bu özel sofrada, aramızdaki kültürel çeşitliliği kutlarken, Fasıl müziğinin huzur veren nağmeleri eşliğinde, kültürler, gelenekler ve hayat hikayeleri üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirdik.

Soframızı şereflendiren, aramızda bir birlik sembolü haline gelen "güllaç" tatlısını, öğrencilerimizin maharetli ellerinden tatma fırsatı bulduk. Güllaç yapraklarının arasında saklı, süt ve gül suyunun muhteşem uyumunu hissettiğimiz bu anlar, Ramazan'ın sadece bir oruç ayı olmadığını, aynı zamanda kültürlerarası dostluk ve paylaşımın da simgesi olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı.

Gelecek Ramazan etkinliklerimizde de sağlık, huzur ve yeni paylaşımlarla dolu anları birlikte yaşamayı umut ediyor, bu özel ayın birlikteliğimizi daha da pekiştirmesini diliyoruz. Farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizin oluşturduğu bu zengin mozaik, Ramazan'ın maneviyatını daha da anlamlı kılıyor. Bir sonraki buluşmamızda yeniden bir araya gelmek üzere, Ramazan ayının size ve sevdiklerinize barış, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.